HTML

e-Útdíj indítás percről percre

A WebEye szakértői folyamatosan nyomon követik és tájékoztatnak az e-Útdíjjal kapcsolatos legfrissebb információkról.

További információk

2013.07.02. 11:13 útdíj

Elindult a második nap

Ma reggel az útdíj rendszer működésének második napjára ébredtünk. A tegnapi indulásnál előforduló kezdeti döccenők után mára a rendszer zavartalanul működik.

Központi térképünkön azt látjuk, hogy ma hajnalban már elindult a kamionos forgalom a rendes kerékvágásban. Torlódásokra nem kell számítani a határátkelő helyeken sem.

iStock_000019248186XSmall.jpg

Felelős szolgáltatóként egyelőre fokozatosan engedjük ügyfeleink járműveit a rendszerbe, és örömmel tapasztaljuk, hogy nincs fennakadás az adatok továbbításánál.

Diszpécser központunk a  folyamatosan fogadja az érdeklődőket, és ügyfeleink kérdéseit.

Az egyik leggyakrabban elhangzó kérdés, hogy a fedélzeti egység (OBU) azonosítóját hogyan lehet regisztrálni az ÁAK-nál.

Mivel az ÁAK nem fogadja be addig az ügyféladatokat, amíg nem látja az adott bevallási közreműködő rendszerében, először nálunk kell regisztrálni az OBU azonosítót a jármű adatival együtt. Ugyanakkor előfordulhat, hogy mégsem engedi az ÁAK a regisztrációt annak ellenére, hogy nálunk már bejelentette az adatait. Ennek az az oka, hogy adatait még nem vittük fel adatbázisunkba épp azért, mert fokozatosan engedjük be a rendszerbe a járműveket Ügyfeleink érdekében.

Természetesen minden ügyfelünket időben értesítjük arról, hogy mikortól aktív az elektronikus útdíj bevallása. Addig viszont azt javasoljuk valamennyi úthasználónak, hogy továbbra is váltsanak viszonylati jegyet.

komment

Címkék: Legfrissebb-e-útdíj-hírek Útdíj-percről-percre


süti beállítások módosítása