HTML

e-Útdíj indítás percről percre

A WebEye szakértői folyamatosan nyomon követik és tájékoztatnak az e-Útdíjjal kapcsolatos legfrissebb információkról.

További információk

2013.06.18. 16:19 útdíj

Legfrissebb e-Útdíj hírek – Lapszemle

Menedzsment Fórum: Tartalékokból biztosítják az e-útdíj indulásához szükséges forrásokat

2013. június 18.

A kormány határozott arról, hogy az e-útdíj rendszer működtetésének induló költségeihez a szükséges költségvetési forrásokat biztosítja, és ennek érdekében a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból előirányzat-átcsoportosításokat hajt végre. Az erről szóló határozatot a Magyar Közlöny legújabb száma tette közzé. (…)

e-utdij-bevallas-2.png

Inforadio.hu: Készülhetnek a fuvarozók az útdíjra

2013. június 17.

Június 20-tól lehet regisztrálni a fuvarozóknak az elektronikus útdíjra - közölte az Állami Autópálya Kezelő Zrt. szakmai projektszóvivője. Kibédi-Varga Lajos hozzátette: az elmúlt héten már 18 bevallási közreműködővel kötöttek szerződést. (…)

Élelmiszer Online: A fuvarozók kedvezően fogadták az állami garanciát

2013. június 17.

A fuvarozói érdekképviseletek kedvezően fogadták, hogy az állam garanciát biztosít az elektronikus útdíj fizetésével összefüggő kedvezményes forgóeszközhitel mellé.

Vereczkey Zoltán, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE) elnöke óriási eredménynek nevezte, hogy a kormány elfogadta az érdekképviseletek javaslatát, a gazdaság szereplői ugyanis, különösen a fuvarozók, nem rendelkeznek az útdíj megfizetését lehetővé tevő forgóeszközzel. (…)

Hungarokamion.hu: Csütörtöktől szerződhetnek az e-útdíj szolgáltatók az ÁAK-val – a WebEye az elsők között írta alá a szerződést

2013. június 15.

komment

Címkék: hírek lapszemle Legfrissebb-e-útdíj-hírek


süti beállítások módosítása