HTML

e-Útdíj indítás percről percre

A WebEye szakértői folyamatosan nyomon követik és tájékoztatnak az e-Útdíjjal kapcsolatos legfrissebb információkról.

További információk

2013.06.17. 15:47 útdíj

Legfrissebb e-Útdíj hírek – Lapszemle

Jogi fórum: Úthasználat jogszerűen - Amit az e-útdíjról tudni érdemes

2013. június 17.

Az e-útdíj a hazai közúthálózat fenntartásának és fejlesztésének érdekében - az autópályák, autóutak és főutak használatáért fizetendő, megtett úttal arányos díjról szóló 2013. évi LXVII. törvénnyel - ez év július 1. napján lép hatályba. Az alábbiakban a törvény és a hozzá kapcsolódó rendeletek alapján az e-útdíj legfontosabb tudnivalóinak ismertetésére kerül sor. (…)

Sonline.hu: Soron kívüli áremelés: drágulást és csődöt hoz az e-útdíj

2013. június 16.

Jelentős, körképünk szerint, tíz százalék körüli áremelkedést hozhat a júliustól az e-útdíjrendszer a gazdaság számos ágazatában. A 3,5 tonnánál nagyobb tehergépkocsik tulajdonosainak a megtett kilométerek alapján számlázó rendszer olyan költséget jelent, melyet sok esetben átterhelnek majd a partnerekre. Az áremelkedés szinte bizonyosan tovább gyűrűzik, de ma még nehezen látható, milyen szektort milyen mértékben érint majd. (…)

Supply Chain Monitor: Június 13-tól szerződhetnek az e-útdíj szolgáltatók az ÁAK-val

2013. június 14.

Június 13-án délután megkötötte az első szerződéseket az Állami Autópálya Kezelő Zrt. az e-útdíj bevallási közreműködőivel. Ezt azt jelenti, hogy mostantól szabad az út a fuvarozók előtt, hogy kiválasszák, melyik hivatalos telematikai szolgáltatón keresztül rendezik majd a hamarosan bevezetésre kerülő elektronikus útdíjat. (...)

komment

Címkék: hírek lapszemle autópálya útdíj használatarányos útdíj úthasználat ÁAK útdíjbevallás útdíjszedés útdíjfizetés elektronikus bevallási rendszer elektronikus útdíjszedés UD rendszer GPS alapú útdíjszedés viszonylati jegy Legfrissebb-e-útdíj-hírek


süti beállítások módosítása